Čerstvé těstoviny

9. července 2012 v 15:45 | Dani |  rychlá večeře
"Na těstoviny" jsem opravdu hodně. Kupuji různé druhy, ochutnala jsem i čerstvé balené, ale opravdu čerstvě udělané jsem jedla poprve. Koupené jsou v italském obchodě s bistrem pod "Zelňákem". Na jednu osobu se prý počítá 150 g.



Cavatelli s bazalkou


Docela mě překvapila chuť, trošku připomínají bramborové těsto. Udělala jsem k nim jen na oleji podušená rajčata (okořeněná čím jiným než .... bazalkou a trošičkou koření na špagety) a ještě jsem vše zjemnila kapkou smetany a posypala pažitkou. No v Itálii by se asi nestačili divit :-)



K tomu víno a přemýšlela jsem nad tématickým večerem, tedy nad tím, jaký doporučit film po večeři. Ale Itálie, to mi nepřijde zase tak těžké...
Takže film Prázdniny v Římě. Ta správná kapka romantiky. Líbí se Vám?


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Alis Alis | Web | 9. července 2012 v 18:05 | Reagovat

Ahoj Dani, musím se přiznat, že čerstvé jsem také ještě nikdy nejedla:)Myslím si, že jsi k dobrému jídlu vybrala moc dobrý film:)

2 Katka Katka | Web | 9. července 2012 v 23:37 | Reagovat

Jo, líbí. Chtěla jsem si ho stáhnout a našla ho jen s titulky, což jako kulisa k žehlení nebo ručním pracem není dobrý.
Na rajčata už se mi sbíhají sliny, na těstoviny taky, i když první pohled mi evokoval červy:)

3 danielinama danielinama | 10. července 2012 v 8:14 | Reagovat

[2]: No fotogenické to opravdu moc není :-)

Já filmy jako kulisu moc nepoužívám, zjistila jsem, že se na ně pak vůbec nesoustředím....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama